Lezingen & Workshops

Een betere relatie met jouw hond

Wederzijds begrip, repsect en vertrouwen


De lezingen en workshops van Kynnect zijn gericht op verbeteren van de realtie met jouw hond. Door een combinatie meer inzicht en praktische handvatten. Want inzicht is mooi, maar er ook iets mee doen is beter.


De lezingen en workshops worden gegeven op

De Kwispelboerderij in Swartbroek of op locatie.


Informeer naar de mogelijkheden voor jouw hondenschool of vereniging.

Lezingen


WAAROM DOET MIJN HOND ZO?

Alles over het gedrag van honden. Waarom hij doet wat hij doet. Wat gedrag is, hoe het ontstaat en hoe je het kunt beinvloeden.


WAT ZEGT HIJ NOU?

Alles over communicatie van en met honden. Inzicht in hoe je beter met jouw hond kunt communiceren en daardoor jullie band kunt verbeteren.

Geaccrediteerd door de Raad van Beheer met 15 punten, categorie A.


SAMENWERKEN!

Over de belangrijkste aspecten om de samenwerking met je hond te verbeteren en zo samen meer pelzier te hebben.


VERTROUWEN!

Over het schenken, wekken en herstellen van vertrouwen. Krijg inzichte welke aspecten een rol spelen in het vertrouwen tussen jou en jouw hond. 


 NIEUW! - INTRODUCTIE IN GELAATKUNDE BIJ MENS & HOND

Op basis van jouw uiterlijke kenmerken en die van jouw hond kun je iets zeggen over jullie gedrag en jullie onderlinge communicatie. 

Geaccrediteerd door de Raad van Beheer met 5 punten, categorie C.


Workshops


SAMENWERKEN!

Ervaar hoe het is om beter en effectiever samen te werken met jouw hond. Volgen van de lezing voorafgaande is niet noodzakelijk maar geeft wel meer inzicht.


VERTROUWEN!

Ervaar hoe je het vertrouwen tussen jou en jouw hond kunt, sneller en effectiever, versterken. Volgen van de lezing vooraf is aan te raden.


GELAATKUNDE VOOR MENS & HOND

Na het volgen van de Introductie Gelaakunde voor Mens en Hond is de workshop een mogelijkheid om te ervaren wat je zou kunnen doen met de opgedane kennis uit de lezing.


VERDIEPING GELAATKUNDE MENS

Gelaatkunde voor mensen is een oude wetenschap die veel diepgang kent. Wil je meer leren over de realtie tussen uiterlijke kenmerken van mensen en hun gedrag? Dan is dit iets voor jou. Deze kennis is erg praktisch bij het werken met mensen op allerlei manieren.
Waar vind je Kynnect

 

 

KWISPELBOERDERIJ

Ittervoorterweg 91, 6005 NP Swartbroek (Weert)

Email: info@kynnect.nl

Telefoon: 06-46036456

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Privacybeleid