Gedragsbegeleiding

RELATIE HERSTELLEN


De verbinding die wij hebben met onze hond is het mooiste wat er is. Maar soms vertoont onze hond ongewenst gedrag waar we niet zo blij mee zijn, waardoor de verbinding volledig dreigt weg te vallen.


In die gevallen kan Kynnect jou helpen de verbinding weer te herstellen. Door het probleemgedrag van jouw hond(en) grondig te analyseren en vervolgens een advies op maat aan te bieden waar je mee aan de slag kunt. En, indien gewenst, jou in de dagelijkse praktijk begeleiden om het gedrag van jouw hond weer in goede banen te leiden en jullie band te herstellen.


GEDRAGSBEGELEIDINGAANPAK

Kynnect houdt van helderheid en duidelijkheid. Wij vinden het daarom belangrijk dat je weet wat je te wachten staat. De gedragsbegeleiding voor jouw hond wordt daarom volgens een duidelijk stappenplan uitgevoerd.

  • Kennismaking
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Nazorg


KENNISMAKING

Tijdens onze kennismaking hoor ik graag van je wat het (onderliggende) probleem is met jouw hond en kan ik zien wat jouw hond doet.


ADVIES OP MAAT

Op basis van de informatie die ik van je krijg en het gedrag wat de hond laat zien krijg je een advies op maat.

Je krijgt tips en praktische handvatten om het gedrag van jouw hond om te buigen naar dat wat jij zou willen. Hiermee kun je zelf aan de lsag in de praktijk of je kunt ziezen voor persoonlijke begeleiding.


PERSOONLIJKE BEGELEIDING

De persoonlijke begeleiding kan varieren van een (of meerdere) losse trainingssessies tot een begeleiding van een half jaar. De keuze is daarbij uiteraard aan jou.

In alle gevallen gaan we samen aan de slag om het gedrag van jouw hond om te buigen naar dat wat jij zou willen.


NAZORG

Een tijdje na ons laatste contact zal ik contact met je opnemen om te kijken hoe het gaat met jou en jouw hond. En kijken we samen of het advies en/of de begeleiding geleid hebben tot het gewenste resultaat. Indien nodig geef ik je nog verdere ondersteuning.

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.
Waar vind je Kynnect

 

 

KWISPELBOERDERIJ

Ittervoorterweg 91, 6005 NP Swartbroek (Weert)

Email: info@kynnect.nl

Telefoon: 06-46036456

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Privacybeleid