Lezingen en workshops

Meer inzicht in jezelf


Wil je kennis maken met Geerd, zijn visie en zijn werkwijze, dan is het bijwonen van een lezing een van de mogelijkheden.

 

De lezingen zijn er allemaal op gericht om inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is en hoe je daar invulling aan kunt geven. Je krijgt inzicht in jezelf waardoor je effectiever, succesvoller en vooral plezieriger kunt gaan leven.

Het draait allemaal om jou en jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

De lezingen en workshops worden gegeven op

De Kwispelboerderij in Swartbroek of op locatie.


Kijk in de kalender voor de geplande lezingen of neem contact op voor meer informatie.

LezingenLUISTER!

Alles communicatie aan de hand van een eenvoudig model. Meer inzicht in hoe communicatie nou eigenlijk werkt. Ler hoe je effectiever kunt communiceren en daarmee dat kunt bereiken wat jij wilt bereiken. En communicatie begint met luisteren. Aandachtig en schoon luisteren. Naar wat gezegd wordt maar vooral ook naar wat niet gezegd wordt. Kom je luisteren?


KIES!

Je bent gekomen waar je bent door de keuzes die je gemaakt hebt in het verleden. Bewust of onbewust. En maak je daarbij je eigen keuzes of probeer je toch te voldoen aand e verachtingen van je omgeving? Kies jij er voor om dat te gaan doen waar je gelukkig en blij van wordt? Kies je ervoor om naar de lezing te komen? De keuze is aan jou!


LEID!

We geven allemaal wel op een of andere manier leiding. Maar ben jij je daar bewust van en ben je er goed in? In deze lezing krijg je inzicht welke aspecten een rol spelen bij verbindend leiding geven en hoe je daar beter in kunt worden. Word die verbindende leider die je wilt zijn.


VOLG!

Over leiden en leidinggeven is veel te doen. Heel veel.

Maar zonder volgens geen leiders. In deze lezing krijg je inzicht in hoe je een goede volger kunt zijn en hoe je daarmee zelf een prettiger leven kunt krijgen. Ben je bereid om deze lezing te volgen?


Algemene informatie over de lezingen

  • Kijk voor de actuele planning in de kalender
  • De lezingen worden gegeven in De Kwispelboerderij in Swartbroek tenzij anders vermeld
  • tot binnenkort

Waar vind je Kynnect

 

 

KWISPELBOERDERIJ

Ittervoorterweg 91, 6005 NP Swartbroek (Weert)

Email: info@kynnect.nl

Telefoon: 06-46036456

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Privacybeleid