Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding


Samen bereiken wat jij wilt bereiken!


In de topsport en het bedrijfsleven wordt coaching al jaren succesvol ingezet om persoonlijke groei te realiseren en betere resultaten te bereiken. 

De laatste tijd zien meer en meer mensen de kracht van coaching en inmiddels is het ook voor gewone mensen een goede manier om meer uit het leven te halen en te helpen bij ieders persoonlijke groei.


Wil jij werken aan een betere versie van jouzelf?

Wil jij meer of betere resultaten uit dat wat je doet of simpelweg gelukkiger leven?

Laat je dan begeleiden door een professional die weet wat hij doet en kies daarbij de vorm die het beste bij jou past.


Wil je kennis maken met Geerd en kijken of zijn aanpak iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een kennismaking of kom naar een van zijn lezingen of trainingen.


Kies de begeleiding die bij jou past


Kennismaking 

Tijdens de kennismaking kun jij aangeven wat jouw groeivraag is en wat je wilt bereiken.

En ik kan aangeven op welke manier ik denk jou het beste daarbij van dienst te kunnen zijn.

We kijken dan samen welke vorm van begeleiding en welk traject het beste bij jou en jouw vraag past.


VORMEN

Coachen kan op verschillende manieren toegepast worden.Je kunt met elkaar zittend of wandelend in gesprek gaan. En  je kunt gebruik maken van honden tijdens de coach-sessies. Maar het is ook mogelijk om een combinatie hiervan te maken. U zegt het maar...TRAJECTEN

Dromen! - In een eenmalige sessie van 1 dagdeel gaan we samen aan de slag om jouw droom helder in kaart te brengen. Je gaat daarna zelf aan de slag om die droom werkelijkheid te maken.


Dromen & Durven! - In een periode van 3 maanden gaan we in 5 sessies van 2 uur jouw droom in kaart brengen en gaan we aan de slag met een actieplan om je droom te realiseren.


Dromen, Durven & Doen! - In een periode van 6 maanden gaan we in 10 sessies van 2 uur  jouw droom in kaart brengen en maken we een actieplan om die droom te realiseren.Je gaat dat doen wat nodig is ook echt en langdurig resultaat te bereiken.

Waar vind je Kynnect

 

 

KWISPELBOERDERIJ

Ittervoorterweg 91, 6005 NP Swartbroek (Weert)

Email: info@kynnect.nl

Telefoon: 06-46036456

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Privacybeleid