Ons Genoegen

Anders leren kijken


Door onze opvoeding hebben we een bepaalde kijk op de wereld gekregen. Maar soms helpt die manier van kijken ons niet meer verder of zorgt er zelfs voor dat we vastlopen in ons leven of werken.

Dan is Ons Genoegen mogelijk iets wat je vooruit kan helpen.

Ons Genoegen


Een ander helpen is een genoegen,

elkaar ook écht verder helpen is Ons Genoegen!


In de oorlog had Toon Fraassen een café in Zoetermeef, Ons Genoegen.

Een begip in de regio omdat Toon in deze moeilijke jaren de verbinding wist te leggen tussen zij die hulp nodig hadden en zij die het konden bieden. Toon is de opa van Björn Otten en zijn inspiratiebron om zijn gedachtengoed in ere te herstellen en verder uit te dragen.


Onder het motto "delen is het nieuwe rijk" bieden Björn en Geerd een bijzonder en uniek coachtraject voor (jonge) mensen. Gericht op anders naar de wereld leren kijken, regie in eigen handen houden en weer dromen en genieten.


EIGENTIJDS & EIGENWIJS

De rode draad in het coachtraject is verantwoording nemen voor het eigen leven met bijbehorende overtuigingen en vaardigheden. Een praktisch, leerzaam, resultaatgericht, eigentijds en eigenwijs programma.


KOKEN & COACHEN MET HONDEN

Koken verbindt mensen met zichzelf en met elkaar. De passie van Björn is puur en eerlijk koken. Tijdens het coachtraject gaat hij deze passie delen en gaan we leren van koken met en voor elkaar.

De passie van Geerd is het coachen van mensen samen met zijn honden. Honden zijn fantastische leermeesters daar waar we effectiever willen worden in onszelf zijn, en dat doen waar we van gaan kwispelen.


INSPIREREN & MOTIVEREN

Om jou op zoveel mogelijk manieren te inspireren en motiveren zullen in het coachtraject Ons Genoegen diverse gastsprekers langskomen. Bekende en minder bekende Nederlanders met een inspirerende boodschap. Om jou te inspireren om het anders te gaan doen!


Waar vind je Kynnect

 

 

KWISPELBOERDERIJ

Ittervoorterweg 91, 6005 NP Swartbroek (Weert)

Email: info@kynnect.nl

Telefoon: 06-46036456

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Privacybeleid